הי, נעים להכיר
אני רונה ואני מעצבת פנים חברתית…
אני מעצבת מקומות ותהליכים בין אנשים למקום, בין ילדים לחוויה, מקומות לקהילה, מרכזי חינוך חדשניים, עסקים ייחודיים ומרחבים עירונים. אני יוצרת מקומות שיש בהם מסר ובשורה חברתית לקהילה, מקומות המבקשים לקדם גם שינוי פיסי אבל גם ליצור ביחד שינוי חברתי.

0537425372
rona@bepo-studio.com

הים שבבית: בית לאנשי ים.
אי שם בעיר רחוקה גרים להם אבא  רועי אמא ליאל וריף המקסים בן השלוש בדירת ארבעה חדרים. מהחלון רואים את הים ומרגישים את הרוח משתנה. ההורים, אנשי ים, הרגישו שהגיע העת לרענן קצת את הבית וביקשו להכניס לבית את בריזת הים והאוויר המלוח, את תחושת החופש והתנועה, את העץ שנסחף לחוף אותו הם אוספים בכל מקום ואת האווירה המשוחררת שמביא איתו הים לחייהם.
בעיצוב הבית בחרנו להכניס את הכחול והחול, את העץ שנסחף לים ונפלט אל החוף את הרוח שמעיפה את המפרש ואת אור היום.  בחרנו בצבעוניות שנעה בין טורקיז ללבן, לנחושת לעץ. רצינו להאיר את הבית, המואר ביום, גם בלילה ויצרנו משחקי תאורה מתחלפים ונעימים גם ללילה. ההשראה נולדה מתוך חפצים רבים שהזוג אוסף מהים לאורך השנים. מצדפים ועד חלקי עץ, מתמונות ועד כריות וכך התחיל העיצוב.
בתקציב הקטן שעמד לרשותנו בחרנו לצבוע מחדש את המטבח ולהחליף את הקרמיקה למשהו בהשראת הגלים עם ידיות וגופי תאורה מנחושת. קיר הסלון נצבע בצבע מט משי כדי לייצר ברק עדין וקיר המסדרון נצבע בצבע מגנט שם הודבקו כל צילומי המשפחה. ארונות העץ שנבנו ונוספו למרחבים, יוצרו מחומרים פשוטים ומחוספסים והכל נעשה בשיטת ה- DO IT YOURSELF (DIY) כשכל חבר ובן משפחה תרם מעט מיכולותיו. כך הצלחנו גם לעמוד בתקציב וגם לייצר סלון ומטבח מוארים ונקיים, להוסיף מקומות אחסון נוספים ולייצר אווירה מאווררת ונינוחה המתאימה לאופי של הזוג הצעיר.
היקף הפרויקט:  40 מ”ר
מיקום: בית דירות .
הדמיה : רונה גניאל

Category:

Date: